2013-02-18 09:05:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma mindenkitől támogatást kap

Napi horoszkóp február 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ez a mai nap minden tekintetben kedvezően alakulhat. Ha teheti, semmi mással ne foglalkozzon, csak amit igazán fontosnak érez, ami igazán a maga ügye. Az orvoshoz is elmehetne. Lehet, hogy még nem nagy a baj, de jobb az óvatosság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kissé bizonytalannak tűnik ma, ami a közlekedésben okozhat igazán nagy kellemetlenségeket. Jobb, ha ma inkább nem ül a volán mögé. Kötekedő kedvét most inkább csak az élettársára pazarolja, ő türelmesebb, mint mások.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Lassan, de eljuthat odáig, hogy megvalósítsa titkos álmát. Ám ehhez szükséges, hogy kellő merészséggel, és az önbizalomhiánya legyőzésével vértezze fel magát. Az idő megválasztása nagyon fontos, kérje egy asztrológus tanácsát!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Legyen kicsit játékosabb, nem kell mindent olyan véresen komolyan venni. Egy dolog, ami igazán megfontolásra érdemes, az pedig a szerelem. A mai nap különlegessége, hogy a szerelem és a karrier ezúttal összekapcsolható.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon mindenkitől támogatást kap: családja és egy munkatársa is ön mellé áll. Valamire rájöhet a munkájával kapcsolatban, amely nemcsak megkönnyíti az életét, de még a karrierjén is nagyot lendíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Békés napja lehet, habár a munkahelyén a szokásos bosszankodás „várja”. Szerencsére, ma feldobott hangulatban van, és még az sem igazán izgatja, ami eddig valósággal feldühítette. A hű szerelem ön mellett áll, mi kéne több ennél?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jogi problémái akadhatnak. Szerencsére az ügyei jó kezekben vannak, de ne számítson gyors eredményre. Most a türelem lehet a legfőbb fegyvere. Abban is bízhat, hogy az ellenfele unja meg előbb, és adja majd be a derekát.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Talán túlhajszoltnak érzi ma magát. Vegyen ki egy extra szabadnapot, vagy legalább mondjon le egy kevéssé fontos programot. Ma a pihenés, kikapcsolódás aktív formái nem annyira jók. Egy kis lustálkodás még nem bűn. Tegye azt, mielőtt lebetegedne.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagyobb önbizalomra lenne ma szüksége, aminek jó alapot adnak tapasztalatai. Valóban, ön egyike a legjobbaknak a szakmájában. Miért is utasítaná el a kínálkozó lehetőséget? Vágjon bele, ha most nem így tenne, később megbánná.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy kora reggeli értelmetlen családi viszály keserítheti meg a napját. Nem elkerülhetetlen a vita, talán jobb, ha inkább a hallgatást választja a szócsata helyett. A kedvesség is lefegyverző lehet. A mosoly ma hasznosabb.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma nagyon erősek a megérzései, hallgasson a belső hangra! Ha rossz érzése volna, akkor inkább ne csinálja. A viták tisztázására azonban igencsak alkalmas lehet ez a nap. Most nemcsak a kimondott, hanem a ki nem mondott szavakat is meghallja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mindenképp ürügyet akar találni a pénzköltésre. Ha már így van, legalább ügyeljen arra, hogy amit vesz, azzal ne csak saját magának, hanem szeretteinek is örömet szerezhet. Vásárláskor viszont vigyázzon, nehogy egy tolvaj áldozata legyen.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: